Vezető hírek
Jótékonysági vadpörkölt-főzés
Nyolcvan csapat, csoportonként 5 kilogramm vaddisznó hússal látott neki a főzésnek - ki bográcsban, ki üstben ki pedig tradicionális kerámiaedényben rotyogtatva a hozzávalókat. A közönság támogatói jegyek ellenében kóstolhatja meg a szombati napon - a készlet erejéig - az elkészült finomságokat. A kezdeményezés ugyanis jótékony célt szolgál: a bevételt a Zala Megyei Szent Rafael Kórház onkológiai osztályának Akarattal és Hittel Alapítványa kapja.
A zsűri idén a újításokat díjazza: különleges fűszerezéseket, vadhúshoz illő hozzávalókat szívesen látnak a menüben.
A főzőversenyen készült ínyecségeken túl, a fesztivál ideje alatt vadpörköltet az úgynevezett "pörköltpontokon" is lehet kóstolni. A polgármesteri hivatal előtt, a "borutcában" és a Széchenyi téren találhatók árusok.
MEGOSZTÁS
-
rövidhírek
Teszt cikkA 3. nagy különbségű vereségKlasszissal voltak jobbak a vendégekA riválistól is kikaptakEgy idegenbeli siker születettA Zalaszentgrót az élenNB III: egy győzelem, egy vereségEredményesen szerepeltek a ZBSE sportolóiKét súlyemelő arany a masters ob-nNegyvenig jutottak -
rovatunk hírei
Köszöntötték az 500 ezredik ügyfeletA járműipari tesztpálya óriási lehetőségMariska udvar és Tájház Háromcsillagos balatoni strandok ZalábanElismerés, hála és köszönetSötétedés után a múzeumbanLenti Nyári EstékÖnkéntes egyetemisták érkeztek Amerikából Sportpálya és közösségi kert KispálibanMercedes G találkozó Gyenesdiáson top 10